Motion_i_fantastisk_omgivelser

Det sunde liv og det sunde og smukke ydre

j14

For mange år siden, flere hundrede år, da borgerskabet skulle smukkesere sig for hinanden, havde det til tider den ulempe, at deres hud eller hår fik svære bivirkninger ved de produkter, de brugte. 

De kemikalier, de brugte på deres hud, fungerede godt, så længe de var på og måske dagen efter. Men når du brugte disse kemikalier vedvarende, blev de til sidst dårlige for huden. 

Det resulterede i mange forfærdelige ting, du kan læse videre om, hvis det lyder interessant. Og det er netop interessant, for at makeup eller det at smukkesere sig skulle gå ud over din hud eller dit ydre klinger ikke særlig godt i vores øre i dag.

Selvtillid

Din krop og selvopfattelse er ét

Når vi generelt taler om sundhed og et sundt liv, er det sjældent, at makeup bliver nævnt som et af elementerne, der skaber et sundt liv. 

Men omvendt er det på ingen måde noget, der bliver nævnt modsat – længere. Det er ikke noget, der får din hud til at få en anden farve, til at give dig udslæt eller andet – medmindre du er allergisk. 

Makeup har ikke et større forhold til vores sundhed i en almen betragtning. Det er noget, vi bruger, når vi skal imponere, eller bare for at føle os tilpasse. 

Det er ikke noget, vi bruger, fordi det giver et styrket immunforsvar, eller det hjælper til at smide nogle kilo væk – vel?

Men det er måske en forfejlet betragtning af de mange facetter og goder, der er forbundet ved makeup. 

Det at gå op i sit ydre, at investere tid og penge i måden, du ser ud på, kan i den grad kategoriseres som sundhed. Det hjælper til at give et bedre og mere helt billede at din krop og dig selv. Makeup

 

Skønt organisk makeup

Selvfølgelig kan du gå for meget op i, hvordan du ser ud, og det kan have ærgerlige konsekvenser.
Men generelt er det sundt at forholde sig til, hvordan du ser ud. Hvad ser andre mennesker, når de ser mig? Ser jeg ud, som jeg gerne vil, eller ligner jeg ikke den person, jeg faktisk er? 

Det er store og eksistentielle spørgsmål, der kan være meget vigtige at stille i et menneskeliv. Og alt det får du ved at bruge makeup. Du får det ved at vælge fra et stort udvalg i økologisk makeup. Ved at finde produkter, der fremmer dit ynde. At de så er økologiske, er bare et stort plus.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *