flotte negle og kop

Sådan får du smukke og sunde negle

j14

Det er vigtigt, at vi passer godt på vores hænder og negle. Hænderne er noget af det, andre ser mest på os, fordi de som oftest aldrig er dækket til. 

geleneglelak

Vores hænder er en del af førstehåndsindtrykket

Med flotte negle kan du give præcist det udtryk, du leder efter. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan dine hænder sig ud. Tænk bare på førstehåndsindtrykket, når man giver nogen hånden: Her kan det være vigtigt, at man ser sund og velplejet ud, så man ikke udtrykker noget negativt. Det kan i hvert fald slet ikke være en dårlig idé at passe godt på sine negle. 

Det kan både være et klogt tiltag, til når du skal til dit første job interview, eller når du skal give dine svigerforældre hånden for første gang. Her er indtryk vigtige, og det kan du have en indvirkning på.

Print dine idéer ud

Neglekunst handler om det visuelle udtryk. Det er derfor vigtigt, at du har et system, der går godt i spænd med dine kreative tanker. Det kan være dejligt at have noget i papirform at kigge efter, så man ikke skal sidde og rode med computeren, mens man laver neglekunst. 

Fordi det visuelle er så vigtigt i neglekunst, er det også væsentligt, at man nemt kan producere en præcis skabelon til at se efter. Du skal derfor have en god printer med noget godt og holdbart blæk, der kan producere mange skabeloner. 

I printerverdenen er brother toner kendt som noget af de bedste på markedet. De producerer både blæk-, laser- og tape-printere – så det er bare med at finde noget til en god pris et sted. Hvis du tilkøber dig en brother printer, har du også muligheden for både at bruge kompatible – eller uoriginale – produkter, som oftest kan tilkøbes lidt billigere eller originale brother toner produkter. 

neglekunst

Få flotte gellack negle

”Hvad er gellack negle?” Tænker du måske. Gellack negle er negle, der er blevet givet en langtidsholdbar neglelak. Det laver med en form for neglelak, der er blandet med gele. Når neglelak er blandet med gele, kan det ikke lufttørre, som almindelig neglelak gør. Det skal i stedet for hærdes enten med UV- eller LED-lys. 

Når man gør det derhjemme, skal man derfor have en såkaldt neglelampe, hvor geleen kan tørre og hærde under. Det tager ikke særlig lang tid, og det smarte er, at når først gellack negle er tørre – så forbliver de tørre. Her skal du altså ikke være nervøs for at komme til at slå hænderne ind i noget. Gellack negle kan holde, enten indtil den bare negl begynder at gro ud nedenunder eller til, at geleen begynder at skalle af – måske efter omkring 14 dage. Du har måske tidligere hørt udtryk som ”gelpolish” og ”shellak”, men det er helt det samme princip som ovenstående. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *