sundhed i krop og sind

En sund krop hjælper også med at skabe et sundt sind

j14

Du har sikkert hørt det før. Både din fysiske og din mentale sundhed er ekstremt vigtig. Men det kan nogle gange være svært med alle de ting man skal nå i dagligdagen. Det er dog vigtigt, at du prioriterer din sundhed, så du ikke ender med at få stress.

Ofte så er en sund krop og et sundt sind noget, der går hånd i hånd. Det betyder at meget af din mentale sundhed også grunder i din fysiske sundhed. Dette gør det bare endnu vigtigere, at du tager vare på din krop, hvilket betyder, at du både får motioneret og samtidig spiser sundt. Det kan du se meget mere om lige her!

kvinde kigger i spejl

Utilfredshed med dit udseende og din krop kan lede til dårlig sindstilstand

Men motion og sund mad er ikke altid det eneste der har indflydelse på din krop og hvordan du har det med din krop.

Man kan sagtens have en sund krop, og stadig ikke være helt glad for hvordan man ser ud. For mænd kan det være, at man godt kunne tænke sig at have større muskler og være mere markeret. 

For kvinder kan det være, at man har et eller flere ansigtstræk, som man ikke er tilfreds med. Det kan være, at man gerne vil have fyldigere læber, eller at ens øjenbryn er for fremtrædende. 

For andre kvinder kan det være deres krop, de ikke er tilfreds med, i stedet for deres ansigt. Flere og flere kvinder ender f.eks. med få forstørret deres bryster, oftest fordi disse kvinder føler, at de har for små bryster, eller fordi de gerne vil have genskabt fylden i brysterne efter graviditet og amning.

Mandlig kirurg

Hvordan kan man få forstørret sine bryster?

For rigtig mange kvinder er brysterne en del af deres identitet, og for nogle kan det være en markant kilde til at være utilfreds med eget udseende.

Det er der heldigvis råd for. Man kan nemlig få en kirurgisk brystforstørrelse med silikoneimplantater eller brystforstørrelse med eget fedt. Det kan være, at du gerne vil have lidt mere volumen, eller at du har noget asymmetri i dine bryster, som du gerne vil have ændret. 

Uanset hvad så er det noget du kan få ændret, hvis du er utilfreds. Derudover så kan det være, at den ændring er lige, hvad der skal til, for at du bliver glad for din krop igen.

Det vigtigste er dog, at du får lavet ændringer for din skyld, og ikke for andres.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *