Bliv tilfreds med din krop

Bliv sund og bliv tilfreds med din krop

j14

Rigtig mange er desværre ikke glade for deres kroppe. De mener, at de er for fede, har en alt for stor næse, eller noget helt tredje. Som oftest er det kun vores eget ørneblik i spejlet, der for alvor kan udpege, hvad der er galt. Det faktum ændrer dog kun ganske sjældent på, at vi stadig gerne vil have ændret noget på vores krop. Det er selvfølgelig helt naturligt at stræbe efter at se bedre ud. 

Sundt

Lev sundt

Makeup stammer fra det gamle Ægypten, og hvis de antikke skal sige os noget som helst, så må det da være, at man selv dengang var helt fjollede med muskuløse og atletiske mænd eller smukke kvinder. Grunden til at denne hang er blevet så udtalt i dagens Danmark, og for den sags skyld alle andre steder i verden, skal dog nok findes på internettet. Internettet, og den generelle globalisering den er et symptom på, har betydet, at vi nu ikke bare har mulighed for at sammenligne os med hende den kønne i den nærliggende landsby. Nu kan vi også sammenligne os med supermodeller fra Australien og atleter fra USA gennem internetvideoer og magasiner. 

Det første skridt på vejen til at blive tilfreds med sin krop er altså at anerkende, at en del af usikkerheden skyldes et forvrænget billede af, hvad man burde være. Det bør dog ikke hindre dig i at leve sund. Den bedste, og i og for sig også nemmeste, vej til et bedre udseende er nemlig at leve sundt. Hvis du føler dig fed er det selvfølgelig helt naturligt, at du kan spise sundere og dyrke mere motion. Bare den vane vil gøre dig gladere og mere tilfreds. En generelt sund kost og livsstil vil desuden have mange andre positive effekter på dit udseende. Din hud vil blive renere, dit hår vil blive pænere og sundere, og du vil generelt bare have en sund glød, som både du og andre vil kunne bemærke bevidst såvel som underbevidst.

Få en kosmetisk behandling

Ingen skam i en operation

Er der dog alligevel et eller andet, som står mellem dig og tilfredshed med din krop, en stor næse, små læber eller noget helt tredje, er der dog ikke nogen skam i at få det gjort kunstigt. Det er ærgerligt, men lige meget hvor mange blåbær du spise, så bliver næsen altså ikke mindre. Til gengæld kan den afhjælpes ved at smide nogle penge til den kosmetiske behandling på Roskilde privathospital. En smuk krop, som man kan være tilfreds med, vil nemlig altid være en balancegang mellem det sunde liv, og hvad man nu ellers kan finde på. Smukt tøj, makeup og smykker er jo ligeledes ressourcer med det formål at se smukkere ud. En kosmetisk behandling adskiller sig ikke i det henseende. Nyd din smukke, sunde krop.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *