Parterapi Roskilde

Sundhed, velvære og Wellness

j14

Det er så vigtigt at passe på sig selv og sin krop. Der er ikke andre der gør det for dig. Hvad er bedre end en sund krop, fyldt med god energi og et overskud lidt udover det sædvanelige? Der er flere ting, du kan ændre for at få en sund krop. De fleste ved ikke hvor de skal starte på deres nye livsstilsændring, men et godt sted at kigge som det første er på din kost og motion. 

yoga

Velvære og Wellness 

Er din kost og motion i topform, men du stadig er lidt ved siden af dig selv, skal du måske overveje din generelle livsstil. Gennemgå dit parforhold. Hvis parforholdet ikke helt fungere kan det være en energidræber, få hellere løst problemerne med din partner. Hvis i ikke selv kan løse dem, bør i få professionel hjælp. Der findes mange gode og dygtige parterapeuter. Du kan få parterapi i Roskilde og flere andre steder i Danmark. 

Når I som par, får styr på forholdet, er der igen overskud til ekstra selvforkælelse. Brug eventuelt en weekend sammen, på et af Danmarks flotte og luksuriøse hoteller eller spa ophold. Her har i mulighed for at forkæle jer selv og hinanden med f.eks. blid massage, aromaterapi og diverse andre forplejninger som i har brug for. 

Dyrk motion sammen og vis interesse for hinanden 

Der findes mange måder man som par, kan holde sammen og oprette den samme interesse. Start med at bruge jeres fritid sammen. Begynd til en eller anden form for sport eller fælles aktivitet. Det kan være dans, yoga eller fitness. Find en interesse i begge to kan få glæde af og kom hinanden nærmere. Hvis ikke i gør noget sammen, vil jeres forhold automatisk uddø. 

Selvom man er et par, med mange daglige pligter og gøremål, sker det ofte at der går for meget hverdag i den. Ofte kommer der til at ske det, at de huslige pligter kalder før kærligheden. Hvis den ene tørrer støv af, støvsuger, vasker gulv, laver mad og sørger for vasketøjet mens den anden spiller fodbold eller sidder i sofaen med en kold bajer, er det klart at forholdet vil tage skade. Men tænk helt tilbage til starten af jeres liv og forhold sammen, der var der kærlighed og gnister, mon ikke det er på tide at få dem tilbage? 

samarbejde

Hvis ikke motion er noget for jer 

Bør I starte med at lave tingene i hjemmet sammen. Bare det i er sammen om tingene, gør en stor forskel på jeres videre livsrejse sammen. Uanset om man er gift eller ej, er det stadig i medgang og modgang. Alle parforhold har på et eller andet tispunkt en krise, men sammen kan I komme langt. Hvis der er børn involveret, er det vel også mest rimeligt for og med dem at I som forældre kan samarbejde. Når tingene ikke fungere, bliver man drænet for energi. Tit og ofte er den ene eller begge parter kede af det. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *