kvinde med flagrende hår

Skønhed gennem helse

j14

I alle tider har vi mennesker været optaget af skønhed, i naturen, i kunst, i arkitektur, men i særdeleshed i os selv – eller skulle man rettere sige: uden på os selv. Skønhed er et flygtigt begreb med en masse kulturelle efterklange og historisk bagage. Ingen kan entydigt definere hvad skønhed vil sige, og det er en lang filosofisk rejse at prøve på det.

Nogle vil sige det handler om symmetri, andre vil sige det hænger sammen med status; din samfundsmæssige status er ofte forbundet med et fysisk udtryk, men i måske behøver skønhed ikke at være så uklar en ide. Skønhed handler om sundhed.

Sundhed kommer til udtryk i vores hud, i vores hår og vores kropsopbygning, men det kommer også til udtryk igennem sindet. Et sundt sind er mindst ligeså vigtigt som en sund krop, og de lyver i en dynamisk harmoni hvor ingen af dem kan tage plads overhinanden.

Spørgsmålet bliver hvad indgangsvinklen til sundhed, og dermed skønhed, bør være. Det er klart, det bør være helse, det bør være kost, og det bør være motion – men naturligvis er der også måde hvorpå man kan snyde. Og det er med god samvittighed.

kvinde og efterår

Få et længere og tykkere hår som udstråler sundhed

En af de ting som især kvinder går meget op i, er hår. Det skal være flot det skal være sundt. Det skal skinne i solen en varm sommerdag, og det skal flagre blidt i efterårsvinden. Et godt, tykt hår udstråler sundhed, og derfor bør det være en prioritet hos alle der gerne vil udstråle skønhed.

Motion og sund kost skal altid lægge bunden for et hvert forsøg på at opnå skønhed, men der findes mange måder hvor man kan fintune skønhed og lade den træde tydeligere frem. En af dem er er hår-extensions 

Extensions Århus har de sidste mange år specialiseret sig i at påsætte extensions så de ser så fine og naturlige ud som muligt.

Motionsudstyr

Motion, motion og atter motion

Vi har nævnt det mange gange allerede, men det kan ikke understreges nok. Hvis du vil opnå skønhed gennem sundhed, så skal du til at motionere. For mange kan det være svært at finde tiden, men der findes heldigvis mange måder hvorpå man kan bringe træningscenteret hjem i stuen. En god løsning er et løbebånd som dem du f.eks. kan finde her: https://loebebaandsguiden.dk/. Med et løbebånd i huset har du altid nem adgang til motion.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *