romaskine på græs

Find den hjemmetræning, der passer bedst til dig

j14

Når foråret nærmer sig og vi begynder at se de første, spæde knopper på træerne, så er der rigtig mange danskere, der går i forberedelsesmode. Nu skal kroppen i gang, nu skal vi begynde at træne og i år skal vi have den ultimative bikinikrop skal trænes frem. 

Rigtig mange gange ender det dog ikke sådan. I stedet ender en stor del af os med at betale for et abonnement til et fitnesscenter, hvor timeprisen kommer til at ligge langt over 1000kr, fordi vi ikke kommer derned mere end tre gange, før vi bliver trætte af det, eller ’glemmer’ at komme afsted.

Kender du den historie, så læs med her og bliv lidt klogere på, hvordan du kan træne effektivt derhjemme på dine egne præmisser.

fitnessudstyr-sofa

Overvej hjemmetræningen – det er en lettere rutine

Er du også en af de mange, mange danskere, der er røget i den træningsfælde, så bør du læse med her, for der er en rigtig god grund til, at det ofte ender sådan. Helt enkelt er det fordi vi mennesker er vanedyr. Vi kan bedst lide, når tingene foregår på den samme måde og vi har en klar ide om, hvad, hvornår og hvorfor tingene foregår. 

At droppe en dårlig vane, eller at tillægge sig en god er derfor en omstændig proces, der kræver vedholdenhed og stædighed – og jo mere det kræver af dig, jo større er risikoen for nederlag. Netop af den grund har hjemmetræning langt større chance for at blive en god vane end en tur i træningscenteret, fordi: 

Når du skal i træningscenter, kræver det en væsentlig mere omfattende planlægning i det, du både skal pakke dine ting, transportere dig til centeret, træne, eventuelt bade og skifte tøj og til sidst transportere dig selv hjem igen, hvilket er en lang proces med mange arbejdsgange. 

Når du omvendt træner hjemme, skal du blot tage tøj på og gå i gang med træningen, hvilket giver dig færre undskyldninger og mindre tid til at skifte mening. 

kvinde-kettelbell

Brug gode redskaber

Hvis du beslutter dig for at hjemmetræning er en god løsning for dig, så er det en god ide at overveje, om du ønsker at dyrke træning, der kræver udstyr, eller om du blot vil dyrke yoga i stuen, når ungerne sover. Begge dele er rigtig gode for dig. 

Er det den fysiske træning, der trækker, så er det af yderste vigtighed, at du bruger noget tid på at finde de helt rigtige stykker udstyr og de bedste redskaber, så du kan få mest muligt ud af din træning. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal ud og investere 10.000+ kroner i en romaskine, men i stedet, at du bør bruge tid på at finde den bedst mulige model indenfor din prisklasse. 

I den søgning efter det bedste produkt kan det være en rigtig stor fordel at læse gennem nogle af de tests, der er lavet og ligger tilgængeligt på nettet. Her får du ofte et bredt billede af de forskellige modeller indenfor de forskellige prisklasser, samtidig med, at du bliver klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal ud og vælge din egen romaskine. 

Når det kommer til netop romaskinen, så er det faktisk en af de rigtig gode muligheder for at få trænet hele kroppen igennem på en effektiv måde – og mange af modellerne kan du pakke sammen og lægge under sengen, når ikke du træner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *