Skamløs anbefaling af min tandlæge i Vanløse

j14

Jeg kunne rigtig gode lide den tandlæge i Vanløse, som jeg endte med at bruge. Her vil jeg snakke mere om hvilke kriterier jeg havde at gå ud fra og, hvordan min tandlæge levede op til dem alle sammen.

En god service

Det er meget vigtigt for mig, at den tandlæge Vanløse, jeg ender med at bruge, har en meget god kundeservice. Jeg lider af lidt af tandlægeskræk og det er meget ubehageligt for mig at sidde med munden åben på vid gab og have en fremmed til rode med mine tænder.

Jeg har haft nogle dårlige oplevelser førhen med de tandlæger jeg har benyttet. Og jeg var fast besluttet på, at jeg ikke også skulle have en dårlig oplevelse med denne tandlæge.

Jeg benyttede kundeanmeldelser for at finde frem til den tandlæge i Vanløse, som jeg endte med at benytte. Og de snakkede alle forholdsvis godt om, så jeg besluttede at give den en chance. Og jeg blev så absolut ikke skuffet!

Jeg følte virkelig at der blevet taget hånd om mig og alle var utroligt venlige og imødekommende under hele besøget. Lige fra receptionisten til selve tandlægen var meget imødekommende og jeg havde i bund og grund bare en dejlig oplevelse.

Jeg vil så absolut tage til denne tandlæge i Vanløse igen. Nu hvor jeg ved hvor god en behandling man egentlig kan få ved en tandlæge vil jeg så absolut ikke gå tilbage til dem jeg benyttede før.

Jeg vil rådgive dig til altid at tænke dig godt om, før du tager til en bestemt tandlæge i Vanløse. Lav nogle undersøgelser og vær sikker på at du bestiller tid ved en rigtig god tandlæge. Der findes mange gode tandlæger og så findes der de rigtig gode.

Og der er ingen grund til hvorfor du skal have en dårlig oplevelse ved tandlægen, når der findes nogle med så god kundeservice som dem jeg benyttede.

Prisen på en god tandlæge i Vanløse

Det er vigtigt at tage til tandlæge… men det er også meget vigtigt ikke at blive helt ruineret, når man kommer ud af tandlægestolen! Det kan mange danskere føle, når de har været til tandlægen. og det har jeg også selv følt af og til, når jeg bare har skullet fikse nogle simple huller.

Der er ikke voldsom stor forskel på priser når det gælder tandlæger rundt omkring i landet og i Vanløse. Men lidt har trods alt også ret. Og jeg vil gerne kunne spare lidt penge der hvor jeg kan.

Hvis du eventuelt er pensionist eller studerende kan du også tage et kig på, om din lokale tandlæger har tilbud til dig. Det er der nogle tandlæger, der har til lige præcis disse samfundsgrupper.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *