traening

Vigtige trin – før, under og efter træning

j14

Hvis du ønsker en sund og aktiv hverdag, så er det vigtigt med sund kost og god træning. Men det er ikke kun det der er vigtigt det er også din viden omkring det og hvordan du benytter den. Det vigtigste vi som mennesker kan opnå er klart den mentalitet der hedder at man altid kan forbedre sig. Er du på jagt efter viden om, hvordan du kan blive en bedre version af dig selv, og er du klar til at modtage denne viden, så er du også klar til at få den bedst mulig hverdag.

Få de bedste mulige resultater og den bedst mulige restitution

Når du skal træne, så er det ikke kun, bare lige at springe op på cyklen eller tage en rask gå eller løbetur. Det er vigtigt at du gør det ordentlig, både for at få de bedste resultater ud af det, men også for at give din krop den bedst mulige restitution. Hvis du ønsker at give din krop den bedste mulige base for en god træning så kan du med fordel få spist godt med kulhydrater, dette er en god kilde til god energi så du kan yde dit bedste under træningen og så er det vigtigt at du huske massere af vand både før, under og efter træningen. En mere hensigtsmæssig og langtidsholdbar energikilde som også er vigtig for dig, når du træner og din restitutionsproces, er protein. Proteiner er hvad dine muskler er opbygget af og derfor er det vigtigt at få indtaget nok, men ikke for meget.

Efter endt træning

Når du har haft godt gang i musklerne så er det vigtigt at de også får noget hvile. Mange der træner intensivt og som træner flere dage om ugen, træner forskellige muskelgrupper fra dag til dag, netop for at den før brugte muskelgruppe kan få ro til at restituere ordentligt. Der har været meget snak om, hvorvidt det er vigtigt at strække ud efter endt træning, det er det. Når du strækker ud gør du bindevævet omkring musklerne mere smidige og du sikre dig derfor imod ømme muskler. Skulle du alligevel stå med ømme muskler efter endt træning kan du med fordel benytte dig af en massagespistol. En massagepistol er blevet utroligt udbredt i træningsverdenen både før og efter træninger og kan være en god investering for dig som ønsker at tage din træning mere seriøs.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *