Beskyttelse

Hurra: sex er godt og sundt!

j14

Der er nogle ting her i livet, som rigtig mange mennesker har til fælles og deler. En af de ting er, at der er rigtig mange mennesker, der er vilde med sex. Det kan være, at du også er en af dem. Der er desværre og en del, der skammer sig over sex. Det er en skam i sig selv, for sex er faktisk godt og sundt. Det kan du blive klogere på, hvis du læser med i denne artikel.

Par

Sex er sundt – beskyttet

Man siger, at sex er sundt, men det er naturligvis klart, at det kan blive usundt, hvis man får en sygdom med den sex, som man har med en anden person. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man husker at beskytte sig, når man skal have sex med en ny person. Det er klart det bedste, at man bruger kondom, når man har sex med en ny, for det er klart det, der beskytter bedst. Hvis du har haft en partner i længere tid, og I begge er blevet testet, så kan I lede efter en anden løsning.

Gør sex sjovt

Sex er godt og sundt, men det kan også være sjovt og frækt. Man kan gøre mange ting, der kan være med til at pifte lidt gang i ens sexliv. Det kan f.eks. være sjovt, hvis man har været sammen med den samme længe. Så kan det f.eks. være, at du skal købe legetøj, et OBSESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT eller noget helt tredje. 

Du får endorfiner til hjernen af sex

Når man har sex med en anden person, så får man endorfiner til hjernen, og det er det stof, der er med til at gøre os glade. Man kan altså nemt blive glad af sex, hvis det altså er sex, som man kan lide. 

Kærester

Mennesker har brug for hudkontakt

Mennesket er et socialt væsen, der har brug for at have kontakt til andre mennesker. Noget af det, der virkelig kan være med til at indfri dette behov, er, når man er tæt på andre mennesker. Når man har sex med et andet menneske, så er man virkelig tæt på ham eller hende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *