cocktails

De bedste drinks til sommeren

j14

Når sommeren står over Danmark og man er i godt selskab, så handler det om at få lavet nogle lækre drinks. Gode drinks kan sætte ild under enhver sammenkomst og skabe noget samvær, som man simpelthen ikke får andre steder. Herunder finder du nogle af de fedeste drinks til sommeren!

Den klassiske mojito

Der er en grund til, at vi ofte finder mojitoen frem, når det bliver sommer. Det er nemlig en super frisk drink, som kan peppes op på et utal af måder.

Mynte-smagen er simpelthen bare så klassisk og lækker, når vejret bliver varmere, og når den er helt kold med isterninger, er den noget særligt. Den kan prøves med en mørkere rom end normalt eller prøv med en bestemt frugt, eksempelvis mango, blendet sammen med rommen.

mojito

Den italienske Spritz

En Aperol Spritz er ikke altid en drink, som vi danskere har sat pris på. I de seneste år er den dog for alvor begyndt at indtage de danske barer, restauranter og terrasser, når sommeren er over os.

Som drink er den uhyre simpel – med lidt Aperol, noget prosecco og lidt danskvand, så er du godt på vej til en boblende forfriskning, som ikke fås mange andre steder.

Igen er det en drink, som kan nyfortolkes. Du kan erstatte den klassiske prosecco med en rosévin, hvis du vil have den friskere. Eller hvad med at bruge lidt jordbærpuré, eller andre former for bærpuré? Det giver endnu mere sommer! Du kan læse mere og finde den bedste opskrift her.

drinksd

Den caribiske Pinã Colada

Få drinks skriger sommer og sol helt ligeså meget som en Pinã Colada. Det er en drink, der med sin kokos, ananas og rom simpelthen transporterer en hen i en hængekøje på Hawaii.

Her er der også rig mulighed for sjov! Du kan prøve at presse juicen fra ananassen selv, og hvis du er eventyrlysten, så kan du prøve at servere den i en kokosnød! Som mocktail, eller cocktail uden alkohol, er det også en fantastisk drink, som stadig føles lækker og cremet. Og når du har drukket alle disse cocktails kan du klikke her og lære mere om, hvordan du får dem trænet af igen!

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *