magnesium

Magnesium – mineralet man ofte glemmer

j14

Magnesium er et livsvigtigt mineral, som alle har i kroppen. Det er vigtigt for mange dele af kroppen, så den hele fungerer som man ønsker det. Det er dog ofte et mineral, som folk glemmer eksisterer. Det er måske ikke det første man tænker over, når man tænker på livsvigtige mineraler. Det har som sagt mange gode fordele for dig og din krop.

Vedligeholder dine normale funktioner

Magnesium er især vigtigt for dit stofskifte, dine muskler og hjerte. Det er altså med til at vedligeholde dine normale funktioner, så dine muskler og dit hjerte fungerer optimalt, og det er selvfølgelig livsnødvendigt for dig.

Det er derfor vigtigt, at man er opmærksom på, at man indtager magnesium via ens kost. Det kan være gennem grønsager, frugter, mejeriprodukter og meget andet. Der er en masse muligheder for at indtage det naturligt, men hvis man har en meget ensformig kost eller er kræsen, så kan det være en fordel at indtage magnesium tilskud.

Hjælp med søvn

Magnesium kan også hjælpe dig med at falde i søvn, hvis du oplever problemer med det. Der kan være perioder, hvor du er meget presset, og du derfor har svært ved at falde til ro eller generelt få ro i kroppen. Magnesium tilskud kan hjælpe med det, da det ikke er så nemt at indtage den mængde magnesium naturligt.

Et stilskud kan derfor hjælpe dig med at finde ro og sove bedre. Du skal ikke være bange for, at du kommer til at indtage for meget via tilskuddet, så længe du følger anvisningerne korrekt. Hvis tilskuddet er mere end hvad din krop har behov for, så vil du naturligt udskille det igen. Så der er ingen grund til bekymringer for at indtage for meget.

Mangel på magnesium

Der kan dog være visse situationer, hvor man kan komme i mangel på magnesium, og det er i disse tilfælde vigtigt, at man reagerer på det. Det kan skyldes forskellige ting, men det kan være i forbindelse med en slankekur, eller hvis du har problemer med maven.

Du kan derfor tage en snak med din læge, hvis du føler dig mere træt, er øm i musklerne eller har andre problemer. Så kan din læge undersøge og vejlede dig, så du er sikker på, at du får de vitaminer og mineraler, som du har behov for.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *