Fyldigt og krøllet hår

Trænger udseendet til at blive frisket op?: Sådan slipper du af med tegnene på, at du ældes

j14

I takt med at man bliver ældre, så ændrer kroppen sig; håret bliver tyndere, og huden begynder at rynke. Dette er helt naturligt og bestemt ikke noget, som man behøver at være ked af. Men hvis disse forandringer påvirker ens selvværd negativt, så kan det være svært at leve med. 

Der findes heldigvis en række tiltag, som man kan gøre for atter at blive glad for ens udseende. Læs med herunder og bliv klogere på hvordan du kan slippe af med tyndt hår og rynker. 

Blå kam og frisure

Skab en illusion med hårpigmentering 

Et tegn på at man ældes er, at ens hår bliver tyndere. Dette sker både for mænd og kvinder, og det kan føles rigtig frustrerende. Førend at man begynder at lægge mærke til, at håret er blevet tyndere, der har man nemlig allerede mistet ca. 50% af den originale fylde i håret. 

Man kan heldigvis kamuflere hårtabet med hårpigmentering. Denne smertefrie behandling foregår på den måde, at man simpelthen farver hovedbunden på sådan en måde, at det skaber en illusion af en tætbarberet hovedbund med et fuldt sæt hår. 

Det kommer dermed til at ligne, at man har meget fyldigere hår. Hvis dette kunne være noget for dig, så kan du læse mere om hovedbundspigmentering. 

Få håret tilbage med en hårtransplantation 

Hårtransplantationer har igennem mange år været den mest brugte behandling imod uønsket hårtab. Det er dog vigtigt, at man overvejer denne behandling i noget tid, inden man får den foretaget, da indgrebet vil efterlade nogle ar. 

Man er dog blevet bedre til at udføre hårtransplantationer, så der i dag findes to forskellige måder, hvorpå man kan udføre behandlingen. Den ene er den klassiske tilgang, hvor man rykker hud med hår på fra nakken og til det ønskede sted. Dette er dog med til at skabe nogle temmelig tydelige ar, hvilket man skal være forberedt på. 

Den anden metode er langt mindre invasiv. Her flytter man hårsækkene enkeltvis og ”planter” dem det nye sted på hovedet. På denne måde får man kun ar i form af små hvide prikker i nakken. Hvis du vil vide mere, så kan du læse nærmere om hårtransplantation pris

Ældning

Fjern rynkerne med Botox 

Der findes rigtig mange stigma omkring behandlinger med botox. Men det er en relativ mild behandling, som kan gøre en stor forskel for ens selvværd, hvis man går og er rigtig ked af ens rynker. Man skal derfor ikke være bange for eller flov over, at gerne ville behandles med botox. 

Det er helt op til den enkelte at vurdere, hvorvidt de er glade for tegnene på at de ældes, eller om de gerne vil gøre noget ved dem. I alle tilfælde skal man bare være tro mod sig selv. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *