Clairvoyance kan styrke din virksomhed

j14

Lederkurser, medarbejderkurser, temadage og foredrag kan alt sammen være gode tiltag, hvis du ønsker at styrke din virksomhed. Der findes andre veje at gå, og nogen af dem har vist sig at være yderst virksomme.

Clairvoyance er en af de alternative veje du kan vælge at gå, hvis du gerne vil styrke din virksomhed.

Sådan kan clairvoyance hjælpe din virksomhed

Clairvoyance er ikke fup. Det er heller ikke en gammel dame med krogede fingre, hemmelige kort med mystiske symboler og en krystalkugle. Clairvoyance handler om at se klart og om at visualisere.

Enhver virksomhed er begyndt med en vision. Visionen kan have ændret sig, mål kan være blevet forskubbet og selve formålet med virksomheden kan være blevet uklart, hen af vejen.

Clairvoyance er vejen tilbage til den oprindelige vision og det oprindelige formål med hele virksomheder.

Fælles fodslag og et synligt mål, er det din virksomhed opnår gennem clairvoyance.

Sådan kan clairvoyance hjælpe den enkelte medarbejder

For at nå i mål med hele virksomheden, er det vigtigt at hver enkelt medarbejder er med på vognen. Gennem clairvoyance bliver hver eneste medarbejder gjort opmærksom på deres eget potentiale og deres betydning for selve virksomheden.

Personlige mål og firmaets mål

Clairvoyance giver afklaring, både for den enkelte medarbejder og for hele virksomheden. Afklaring er ikke altid ensbetydende med en fælles slutning. Clairvoyance kan nemt afslører at en eller flere medarbejder, ikke passer ind i virksomheden. Deres mål, drømme og forventninger kan ikke opfyldes, der hvor de befinder sig.

Muligvis kan nogen omplaceres i selve virksomheden og derved få deres egne mål til at passe med firmaets. Andre vil helt sikkert vælge at gå andre veje.

Efterfølgende vil virksomheden, under alle omstændigheder, være blevet en stærkere virksomhed. Farvel til nogle medarbejdere, betyder goddag til nye, som passer bedre i sammenhængen.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *