Selvforkælelse for kroppen er kærlighed til sindet

j14

Måske kender du de perioder, hvor det hele føles lidt mere tungt? Det kan være svært at trække sig selv op, selvom man godt ved, at det er det, man har mest brug for. Når man har det sådan, kan det være en god idé at give sin krop lidt kærlighed – det kan endda fungere som en lille katalysator for heling af sindet. At passe på sig er nemlig en god start til, hvordan man trækker sig selv op. Denne artikel har et par ideer til, hvilken selvforkælelse, du kan berige dig selv og din krop med.

 

Bestil tid hos en kosmetisk klinik

Hvis du godt kan lide at give din krop lidt ekstra luksus, og du synes, det er en afstressende oplevelse at få din krop behandlet, kan det være en vidunderlig oplevelse at tage til en kosmetiker. De er eksperter i hud- og kropspleje, og kan hjælpe dig med flere forskellige behandler afhængigt af, hvad du drømmer om.

 

Hos Alma Klinik kan du for eksempel få permanent hårfjerning over 6-10 behandlinger, og selvom det måske lyder som et projekt, er det i virkeligheden tid du giver dig selv, hvor du får ordnet din krop, og bare er dig selv.

 

En anden mulighed er at få dybderensende ansigtsbehandling. Det er mindre krævende og indgribende, men er stadig en selvforkælelse, hvor du ikke skal forholde dig til andet end at ligge og modtage hudpleje. Du kan læse mere om skønhedsbehandlinger hos Klinik Skøn her.

 

Spa- og wellness

En anden oplevelse til din krop, som kun varer en dag, er at tage i spa eller wellness og koble helt fra. Bestil en massage og mærk, hvordan roen rammer din krop og derefter dit sind. Det er en befrielse at bruge en eftermiddag i en spa, hvor man ikke skal tænke på andet end at trække vejret dybt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *