Nyt veldokumenteret middel mod psoriasis 

j14

Psoriasis er en kronisk hudsygdom, hvilket betyder, at den er noget, man må lære at leve med. Men både rødme, kløe og skællende hud kan lindres betydeligt. Mirakelmidlet findes dybt nede i undergrunden og er mere jordnært, end du måske tror… 

Irriteret hud, rødmende områder og kløe kan sætte sig både som stort fysisk ubehag, men også som ar på selvtilliden. Det er ærgerligt og bestemt ikke sjovt, hvis det er noget, du døjer med på daglig basis, fx i form af psoriasis. Men faktisk findes der en veldokumenteret creme mod psoriasis og andre hudproblemer, som er testet med stor succes. 

Den hemmelige ingrediens fra undergrunden 

Du tror det måske ikke, men det nye vidundermiddel mod hudsygdomme og hudirritation har en meget jordnær ingrediens, der gør hele forskellen: Ler. ‘Ler?!’ tænker du måske, hvis du allerede har prøvet et hav af produkter. Men jo, den er god nok, det er simpelthen ler, der kan lindre din hud i en hidtil uhørt grad. 

Du kan til gengæld ikke gå ud og grave leret op af baghaven, for det er nemlig en kompleks type ler, den såkaldte ‘moler’. Denne ler findes på de to limfjorsøer, Mors og Fur, og ingen andre steder i verden. Det, der gør den så velegnet mod hudlidelser er dens høje indhold af jernioner og gode mineraler, og derudover har den en særlig evne til hurtigt at trænge ind i huden. 

Hvordan får jeg fat i vidundermidlet? 

Hvis du synes, at det magiske ler lyder som noget for dig, så skulle du tage at prøve det på din egen hud. Du kan jo lægge ud med et start-kit bare for at sikre dig, at produktet nu også er lige så godt, som testresultaterne siger. Her får du en lækker creme, der også er rig på havtorn, hvis olie er fuld af sunde vitaminer. 

Og det kan altså godt betale sig at prøve det af, for hvis du døjer med irritation af huden på en daglig basis kan det både sætte sig på dit humør og din selvtillid. Moleret kan dæmpe rødme og kløe, og det kan både ses og mærkes. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *